Despre Kimicar

Societate infiintata in anul 2004 cu obiectivul de a promova ecologia in Romania. Recomanda, explica si arata ceea ce inseamna adevaratele produse ecologice, cat de importante sunt, ce calitati benefice au pentru clima si sanatate, cum pot ajuta natura, cum elimina riscurile care duc la poluare si protejeaza de incalzirea globala.

Produsele pe care scocietatea noastra le prezinta sunt detergenti ecologici pentru Auto, Industrie si Ho.Re.Ca.

In anul 2005 a fost negociat un contract de exclusivitae cu un mare producator italian ce repecta in totalitate certificarile ISO 9001, HACCP, ISO 14001 cu PH-uri controlate si acreditate de firma nostra, devine unic importator in zona de sud a Romaniei de detergenti ecologici fara frecare si fara fosfati: marca KIMICAR.
Pentru a intampina nevoile clientilor ce doreau un serviciu cimplet si eficient, am adoptat imediat propunerea acestora de a extinde activitatea prin importul si distributia echipamentelor profesionale de curatenie.

A fost amenajat un service cu piese de schimb mereu pe stoc, cu personal tanar, bine pregatit si cu specializari profesionale direct la firmele producatoare. Aceasta noua activitate a fost imbinata perfect cu obiectivul initial.

Certificarile produselor pe care noi le propunem satisfac cele mai severe cerinte ecologice si dau o garantie absoluta celor ce le folosesc, demonstrand totodata ca nu au efect negativ asupra mediului si sanatatii.

Conditii de lucru la standarde europene, seriozitate, promptitudine, calitate.

Back to Top